Počet záznamů: 1  

Sexy moderní česká kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vyd. 1. - Praha : R MEDIA, 2013 - 207 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 29 cm
    ISBN 978-80-905629-0-5 (váz.)
      David, Radek - Editor
     česká jídla  gastronomie  kuchaři
     kuchařské recepty  portréty
    SignaturaB 54.111
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Sexy moderní česká kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.111   

    Údaje o názvuSexy moderní česká kuchyně : oblíbené recepty českých šéfkuchařů : top 10 / [redakce Radek David ... et al.]
    Část názvuModerní česká kuchyně
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : R MEDIA, 2013
    Fyz.popis207 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 29 cm
    ISBN978-80-905629-0-5 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002508226
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost David, Radek (Editor)
    Předmět.hesla česká jídla * gastronomie - Česko * kuchaři - Česko
    Forma, žánr kuchařské recepty * portréty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(437.3) , 641/642 , 641/642-051 , (437.3) , (083.12) , (0:82-94)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Sexy moderní česká kuchyně
    Tuto kuchařskou knihu připravilo 10 top českých šéfkuchařů v čele s Radkem Davidem, kteří prozrazují oblíbené pokrmy z vlastních domovů. Jak už však sám název napovídá, jde o moderní, odlehčenou českou kuchyni, která je opravdu SEXY. Kniha je přehledně rozdělena do 10 kapitol, obsahuje více než 100 fotografií, z nichž doslova čiší vůně a chuť předkládaných jídel. Kniha SEXY moderní česká kuchyně by zkrátka neměla chybět v knihovničce žádného milovníka jídla i života vůbec. SEXY moderní česká kuchyně je dobře propracovaná a přehledná kuchařská kniha, ze které uvaří úžasné pokrmy i normální smrtelník. Recepty jsou sestaveny tak, aby zpracováním i surovinami byly dostupné každému, kdo se rozhodne postavit se ke sporáku a začít. Nápady, forma i vybraná jídla však musí nadchnout i profesionály. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.