Počet záznamů: 1  

Cukrářská technologie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Půlpánová, Alena - Autor
    3. vyd., (2. vyd. v nakl. R plus) - Hradec Králové : R plus, 2013 - 286 s. ; 28 cm
    ISBN 978-80-904093-1-6 (váz.)
     cukrářství  potravinářská technologie
     učebnice středních škol
    SignaturaB 53.728
    Umístění 664 - Potravinářství
    Cukrářská technologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.728   

    Údaje o názvuCukrářská technologie / Alena Půlpánová
    Záhlaví-jméno Půlpánová, Alena (Autor)
    Údaje o vydání3. vyd., (2. vyd. v nakl. R plus)
    Vyd.údajeHradec Králové : R plus, 2013
    Fyz.popis286 s. ; 28 cm
    ISBN978-80-904093-1-6 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002473251
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla cukrářství * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663.916 , 663/664 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Cukrářská technologie
    Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení – zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.