Počet záznamů: 1  

Zmrzliny

  1. kniha

    kniha


     Hamr, Karel - Autor
    1. vyd. - Praha : Idea Servis, 1996 - 84 s., [4] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
    ISBN 80-85970-08-2 (brož.)
    Receptury pro cukrářskou výrobu ;
      Stejskalová, Jaroslava - Autor   Kadlec, František, - Autor
     cukrářství  zmrzliny  potravinářská technologie
     kuchařské recepty
    SignaturaB 38.606
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 38.606 v1   

    Údaje o názvuZmrzliny / Karel Hamr, Jaroslava Stejskalová, František Kadlec
    Záhlaví-jméno Hamr, Karel (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Idea Servis, 1996
    Fyz.popis84 s., [4] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
    ISBN80-85970-08-2 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb000149372
    Edice Receptury pro cukrářskou výrobu ; 10
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Stejskalová, Jaroslava (Autor)
    Kadlec, František, 1943- (Autor)
    Předmět.hesla cukrářství * zmrzliny * potravinářská technologie
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663/664 , 663.916 , 641.85:663.674 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.