Počet záznamů: 1  

Der Cronicken der Eingesetzten Orden dess Heyligen Vatters Francisci

  1. SYSstjvkcb1020509790
    LBL
      
    01629nam-a22003252ar4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20250527084906.7
    007
      
    ta
    008
      
    080126s1604----gw-----f------00----ger-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze $c CBA001
    041
    1-
    $a ger $h por
    072
    -7
    $2 Konspekt $a 09 $x Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla $9 12
    100
    0-
    $a Marcos de Lisboa, $d 1510-1591 $7 mzk2009509818 $4 aut
    245
    14
    $a Der Cronicken der Eingesetzten Orden dess Heyligen Vatters Francisci. $n Der erste Theyl ... / $c in portugalischer Sprach Beschriben Durch ... Marcum von Lisabona, vnd Hernach in die Hisponische Sprach Transferiert Durch ... Didacum neuarum. Volgens in die Italienische transferiert Durch Horatium Diolas von Bologna: Vnd an ietzo in vnser Teutsche Sprach gebracht Durch ... Carl Kurtzen von Senfftnaw ... Vnd ist diss Werck in zwey Theyl, 10 bücher getheylt
    260
      
    $a Gedruckt zu Constantz am Bodensee : $b Bey Nicolao Kalt, $c 1604
    300
      
    $a [52], 672, [1], 380 s., [1] obr. příl.-def ; $c
    500
      
    $a Datum římskými číslicemi
    500
      
    $a Titl. s. zdobeny, iniciály, marginálie, rámované stránky, kustody
    510
    -4
    $a Jöcher, $c III., 154
    563
      
    $5 CZ-CbJVK $a Vázáno v pap., zadní deska chybí
    590
      
    $a Chybí konec a jednotl. listy
    700
    1-
    $a Diola, Orazio, $d činný 1581-1604 $7 ola2011647162 $4 trl
    700
    1-
    $a Kurtz von Senftenau, Carl, $d činný 1604 $7 mzk2010574227 $4 trl
    700
    1-
    $a Kalt, Nikolaus, $d -1616 $7 ola2009531332 $4 prt
    856
    4-
    $z Naskenovaný KAT lístek $u https://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100050979
    903
      
    $a RP
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.