Počet záznamů: 1  

Christliche Sitten-Lehr über die Evangelische Wahrheiten, dem Christlichen Volck

  1. Christliche Sitten-Lehr über die Evangelische Wahrheiten, dem Christlichen Volck

    kniha


     Hunolt, Franz, 1691-1746 - Autor
    Zum viertenmahl aufgelegt, ... - Augsburg : Verlegt von Ignaz Adam und Franz Anton Veith ..., 1763 - [40], 663, [24 s. ; 4°
    SignaturaKA 345
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněKA 345   

    Údaje o názvuChristliche Sitten-Lehr über die Evangelische Wahrheiten, dem Christlichen Volck ... . Theil 6 / vorgetragen von ...
    Záhlaví-jméno Hunolt, Franz, 1691-1746 (Autor)
    Údaje o vydáníZum viertenmahl aufgelegt, ...
    Vyd.údajeAugsburg : Verlegt von Ignaz Adam und Franz Anton Veith ..., 1763
    Fyz.popis[40], 663, [24 s. ; 4°
    PoznámkyOzd. linky, viněty, dvousl. tisk, živá záhl., marginálie, kustody. 3., 1762. [40], 728 s., I 2968 -- 4., S.a. [38], 730, [5] s., I 1567
    CitaceČSB, V., 128
    Pozn.o vazběVazba kož., zlac. titul na hřbetu, červ. střík. ořízka
    Dal.odpovědnost Ignaz Adam & Franz Anton Veith (firma) (Nakladatel, vydavatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100042527
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Údaje o názvuBerghofers Schriften
    Záhlaví-jméno Berghofer, Amand, 1745-1825 (Autor)
    Údaje o vydáníVerminderte, verbesserte Auflage
    NakladatelWien : gedruckt in dem k.k. Taubstummeninstitute, 1787
    Fyz.popis148 stran ; 8°
    PoznámkyNa titl. straně mědirytina, sign.: "P. Malvieux del et fc.;" linky, ozdobná linka, plné verzálky na volné ploše, impresum pod linkou, signatury a kustody
    Dal.odpovědnost Malvieux, Paul, 1763-1791 (Rytec)
    Dal.odpovědnost K. K. Taubstummen-Institut (Vídeň, Rakousko) (Tiskař)
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.