Počet záznamů: 1  

Commentarius ad D. Justiniani Institutionum Imperalium IV. Libros, a Joan Georgio Kees, ... Compositus, Et in Antiquissima ac Celeberrium Universitate Vienensi Studiosae Legum Juventuti in Privatis Collegiis expositus, Et tertia hac Editione Revisus, multis a mendis repurgatus, ac Indice Rerum augmentatus

  1. SYSstjvkcb1020307040
    LBL
      
    01464nam-a22002652ar4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20210913092533.7
    007
      
    ta
    008
      
    071026s1726----gw-----f------00----lat-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e AACR2
    072
    -7
    $a 09 $x Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla $9 12 $2 Konspekt
    100
    1-
    $a Kees, Johann Georg, $d činný 1738-1750 $7 mzk2009510613 $4 aut
    245
    10
    $a Commentarius ad D. Justiniani Institutionum Imperalium IV. Libros, a Joan Georgio Kees, ... Compositus, Et in Antiquissima ac Celeberrium Universitate Vienensi Studiosae Legum Juventuti in Privatis Collegiis expositus, Et tertia hac Editione Revisus, multis a mendis repurgatus, ac Indice Rerum augmentatus ...
    260
      
    $a Ingolstadii : $b Sumptibus Joannis Andreae de La Haye, Bibliopolae Academici, $c 1726
    300
      
    $a [6], 536, 460, [32] s. ; $c
    500
      
    $a Titl. s. černě a červeně, vlysy ornam., viněty, ozd. linky, plné iniciály ve volném prostoru, sazba ve 2 sloupcích, živá záhlaví
    561
      
    $5 CZ-CbJVK $a Prov.: Ex libris Francisci Adami E. Fritsche de Firsten-Mühle - nunc vero Francisci Raucher - Bibliothecae Budvicensis Schol. Piar /1/764
    563
      
    $5 CZ-CbJVK $a Desky lepenkové, hnědý kož. pokryv silně poškozen
    700
    1-
    $a La Haye, Johann Andreas de, $d -1735 $4 pbl
    856
    4-
    $z Naskenovaný KAT lístek $u https://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100030704
    903
      
    $a RP
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.