Počet záznamů: 1  

Sermones thesauri novi de tempore

  1. SYSstjvkcb1010112300
    LBL
      
    01505nam-a22002892ar4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20210913091932.0
    007
      
    ta
    008
      
    071011s1491----fr-----f------00----lat-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e AACR2
    072
    -7
    $a 09 $x Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla $9 12 $2 Konspekt
    100
    1-
    $a La Palud, Pierre de, $d asi 1280-1342 $7 ola2002159440 $4 aut
    245
    10
    $a Sermones thesauri novi de tempore
    260
      
    $a Argentinae : $b Martinus Flach, $c 1491
    300
      
    $a 1 sv. ; $c
    510
    4-
    $a CR, $c 5417 $a Goff P524 ; Pell Ms 8953 (8811) ; Hillard 1584 ; Arnoult 1182 ; Zehnacker 1854 ; IDL 3637 ; IBP 4363 ; Voull(B) 2492,3 ; Voull(Bonn) 921 ; Hubay(Würzburg) 1696 ; Hubay(Eichstätt) 835 ; Coll(U) 1199 ; Walsh 278 ; BSB-Ink S-345
    561
      
    $a Provenience: 1.na zad příd.: Omnia si perdas famum servare memento Fr. Dr... (?) 1552, 2. na tit.l. Conventus S.Mariae Crumloviensis Ord.F.Mn. Convehtualium S. Francisci (17. stol.). Na hřbetě sign.H 24, na tit.l. novější Hc/1. $5 CZ-CbJVK
    562
      
    $a Ůvodní iniciálka modrá, ostatní červené $5 CZ-CbJVK
    563
      
    $a Renesanční dřevokožená vazba zdobená slepotiskem (linky, pásová tlačítka, ve středu vzor granátového jablka, Na hřbetu tlačítko růžice). Poškozené nápisové spony. Na přideštích prvotisk $5 CZ-CbJVK
    590
      
    $a Poškozeno červotočem
    700
    1-
    $a Flach, Martin, $d 1440-1500 $7 ola2008452351 $4 prt
    856
    41
    $3 Digitalizovaný dokument $u https://kramerius.cbvk.cz/search/handle/uuid:dbca52cf-d23b-11e3-85a1-001b63bd97ba $y Digitalizovaný dokument
    856
    4-
    $z Naskenovaný KAT lístek $u https://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBFP&zaznamid=100011230
    903
      
    $a RP
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.