Počet záznamů: 1  

Vaříme bez cholesterolu a pro štíhlou linii

  1. SYSm0313228
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240518211518.5
    007
      
    ta
    008
      
    050315s1999----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000655987
    020
      
    $a 80-85936-28-3
    035
      
    $a (OCoLC)84989244
    040
      
    $a ULG001 $b cze
    072
    -7
    $a 613 $x Hygiena. Lidské zdraví $9 14 $2 Konspekt
    080
      
    $a 577.115 $2 MRF
    080
      
    $a 613.24 $2 MRF
    080
      
    $a 641.561 $2 MRF
    080
      
    $a 641.563 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    080
      
    $a 613.2 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    100
    1-
    $a Horan, Peter, $d 1950- $7 nlk20000090613 $4 aut
    245
    10
    $a Vaříme bez cholesterolu a pro štíhlou linii : $b recepty, rady lékaře, jídelníček / $c Peter Horan
    260
      
    $a Čestlice : $b Pavla Momčilová, $c c1999
    300
      
    $a 142 s., [8] s. obr. příl. : $b il. ; $c 21 cm
    490
    1-
    $a Zdraví z kuchyně
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Publikace obsahuje řadu receptů na chutné a přitom energeticky i cholesterolově chudé pokrmy. Kuchařka může posloužit i lidem, kteří si chtějí udržet ideální tělesnou hmotnost, popřípadě ji snížit. U každého receptu je vyčíslen obsah cholesterolu a energetická hodnota pokrmu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788085936285 $2 Městská knihovna v Praze
    650
    -7
    $a cholesterol $7 ph119190 $2 czenas
    650
    -7
    $a redukční diety $7 ph125052 $2 czenas
    650
    -7
    $a dietní jídla $7 ph114317 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    830
    -0
    $a Zdraví z kuchyně
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.