Počet záznamů: 1
Technologie cukrovinkářské výroby
kniha
Rapoport, Abram Lazar'jevič - Autor
Vyd. 1. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956 - 400 s.
Ruprich, Emanuel - Překladatel
cukrovinky výrobní technologie
příručkySignatura C 16.943/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technologie cukrovinkářské výroby. II / A.L. Rapoport ; přel. Emanuel Ruprich Záhlaví-jméno Rapoport, Abram Lazar'jevič (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1956 Fyz.popis 400 s. Číslo nár. bibl. cnb000723271 Dal.odpovědnost Ruprich, Emanuel (Překladatel)
Předmět.hesla cukrovinky * výrobní technologie Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 62:005.83 , 664.143 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1