Počet záznamů: 1
Myslivecká kuchařka
Hronek, Bohumil - Autor
České Budějovice : Dona, 1998 - 132 s., [4] s. barev. il. : il. ; 20 cm
ISBN 80-86136-01-9
Martenek, Miloslav, - Ilustrátor - Autor Doležal, Vladimír, - Fotograf
zvěřinová jídla
kuchařské receptySignatura C 290.924 Umístění Údaje o názvu Myslivecká kuchařka / Bohumil Hronek, Janka Hronková ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek Záhlaví-jméno Hronek, Bohumil (Autor) Vyd.údaje České Budějovice : Dona, 1998 Fyz.popis 132 s., [4] s. barev. il. : il. ; 20 cm ISBN 80-86136-01-9 Kč 65,00 Číslo nár. bibl. cnb000301549 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Bibliogr. a prameny Dal.odpovědnost Martenek, Miloslav, 1933- (Ilustrátor)
Hronková, Janka (Autor)
Doležal, Vladimír, 1952- (Fotograf)
Předmět.hesla zvěřinová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.54/.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Zásady pro zpracování a úpravu zvěřiny a recepty na polévky ze zvěřiny jsou uvedeny v úvodu, dále je kniha členěna na recepty podle druhů zvěře v pořadí bažant, kachna divoká, králík divoký a zajíc polní, srnčí zvěř a černá zvěř, daněk, muflon, jelen a medvěd brtník. Závěrečná kapitola uvádí přílohy ke zvěřině. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1