Počet záznamů: 1
Minerální látky a stopové prvky
Roediger-Streubel, Stefanie - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ivo Železný, 1997 - 158 s. ; 20 cm
ISBN 80-237-3490-3
Knížky dostupné každému ; Praktické recepty ;
Weiglová, Anna, - Překladatel
potraviny minerální látky stopové prvky racionální výživa
populárně-naučné publikaceSignatura C 290.664 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Unifikovaný název Gesund durch Mineralstoffe und Spurenelemente. Česky Údaje o názvu Minerální látky a stopové prvky / Stefanie Roedigerová-Streubelová ; [z němčiny] přeložila Anna Weiglová Záhlaví-jméno Roediger-Streubel, Stefanie (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ivo Železný, 1997 Fyz.popis 158 s. ; 20 cm ISBN 80-237-3490-3 Kč 99,00 Číslo nár. bibl. cnb000208030 Edice Knížky dostupné každému Praktické recepty Poznámky Tab. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Věcný rejstřík. Rejstřík pokrmů Dal.odpovědnost Weiglová, Anna, 1942- (Překladatel)
Předmět.hesla potraviny * minerální látky * stopové prvky * racionální výživa Forma, žánr populárně-naučné publikace Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.2 , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Minerální a stopové prvky mají zásadní význam pro správné fungování lidského organizmu. Tato kniha si klade za cíl seznámit čtenáře s tím, jak je přirozeným způsobem , t.j. vyváženou stravou dostat do našeho těla, maximálně využít, poradit si z jejich nedostatkem a event. předzásobením. Kromě fundovaných odborných statí o 18 minerálních látkach a stopových prvcích najdete v knize i 60 méně obvyklých a zajímavých receptů zdravé a plnohodnotné kuchyně. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1