Počet záznamů: 1  

Kopiář Jiříka Skřivánka, úředníka na Blansku 1594-1612 (1614)

  1. kniha

    kniha


     Skřivánek, Jiřík, asi 1560-1613 - Autor
    Blansko : Muzeum Blansko, 2000 - 392 s. : il., faksim. ; 22 cm
    ISBN 80-238-7013-0
      Vašek, Leoš, - Editor
     Skřivánek, Jiřík, asi 1560-1613
    16.-17. století 1594-1614
     české rukopisy  kopiáře  úředníci
     Blansko (Česko : oblast) 1594-1614  Blansko (Česko : oblast) 1594-1614  Blansko (Česko : oblast) 1594-1614
     dokumenty  korespondence  prameny
    SignaturaC 301.500
    Umístění 930.2 - Pomocné historické vědy. Archivnictví
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 301.500   

    Údaje o názvuKopiář Jiříka Skřivánka, úředníka na Blansku 1594-1612 (1614) / [původní text z přelomu 16. a 17. století přepsal a rejstříky a poznámkami opatřil Leoš Vašek]
    Záhlaví-jméno Skřivánek, Jiřík, asi 1560-1613 (Autor)
    Vyd.údajeBlansko : Muzeum Blansko, 2000
    Fyz.popis392 s. : il., faksim. ; 22 cm
    ISBN80-238-7013-0
    Číslo nár. bibl.cnb000993535
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    Dal.odpovědnost Vašek, Leoš, 1960- (Editor)
    Předmět.hesla Skřivánek, Jiřík, asi 1560-1613 * 16.-17. století * 1594-1614 * české rukopisy - 16.-17. století * kopiáře - Blansko (Česko) - 1594-1614 * úředníci - Blansko (Česko) - 1594-1612 * Blansko (Česko : oblast) - sociální poměry - 1594-1614 * Blansko (Česko : oblast) - náboženské a kulturní poměry - 1594-1614 * Blansko (Česko : oblast) - hospodářské poměry - 1594-1614
    Forma, žánr dokumenty * korespondence * prameny
    Konspekt930 - Historická věda. Pomocné vědy historické. Archivnictví
    MDT 316.343.655 , 338 , 308 , 316.72/.75 , 091.5 , 930.22 , 930.25 , (093.2) , (437.322) , (044)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru930.2 - Pomocné historické vědy. Archivnictví
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.