Počet záznamů: 1
Hodnocení a zpracování ryb
SYS m0097992 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20110505102445.6 007 ta 008 950201s1994----xr------------------cze-- 015 $a cnb000086584 020 $a 80-7157-115-6 035 $a (OCoLC)39594377 040 $a aba001 $b cze 072 -7
$2 Konspekt $a 637 $x Živočišné produkty $9 24 080 $a 637.56 $2 MRF 080 $a 637.5 $2 MRF 080 $a 639.2/.3 $2 MRF 100 1-
$a Ingr, Ivo, $d 1936-2016 $7 jn20000401163 $4 aut 245 10
$a Hodnocení a zpracování ryb / $c Ivo Ingr 250 $a 1. vyd. 260 $a Brno : $b Vysoká škola zemědělská, $c 1994 300 $a 106 s. : $b obr., tab., grafy ; $c 30 cm 500 $a Vydala: Vysoká škola zemědělská v Brně 500 $a Určeno pro posluchače AF 504 $a Obsahuje bibliografii 650 -7
$a potravinářský průmysl $7 ph115837 $2 czenas 650 -7
$a rybí maso $7 ph125370 $2 czenas 650 -7
$a ryby $7 ph116093 $2 czenas 650 -7
$a průmysl zpracování ryb $7 ph124737 $2 czenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas 710 2-
$a Vysoká škola zemědělská v Brně $7 ko2001100072 $4 pbl 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1