Počet záznamů: 1  

Hodnocení a zpracování ryb

  1. SYSm0097992
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20110505102445.6
    007
      
    ta
    008
      
    950201s1994----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000086584
    020
      
    $a 80-7157-115-6
    035
      
    $a (OCoLC)39594377
    040
      
    $a aba001 $b cze
    072
    -7
    $2 Konspekt $a 637 $x Živočišné produkty $9 24
    080
      
    $a 637.56 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5 $2 MRF
    080
      
    $a 639.2/.3 $2 MRF
    100
    1-
    $a Ingr, Ivo, $d 1936-2016 $7 jn20000401163 $4 aut
    245
    10
    $a Hodnocení a zpracování ryb / $c Ivo Ingr
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Brno : $b Vysoká škola zemědělská, $c 1994
    300
      
    $a 106 s. : $b obr., tab., grafy ; $c 30 cm
    500
      
    $a Vydala: Vysoká škola zemědělská v Brně
    500
      
    $a Určeno pro posluchače AF
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    -7
    $a potravinářský průmysl $7 ph115837 $2 czenas
    650
    -7
    $a rybí maso $7 ph125370 $2 czenas
    650
    -7
    $a ryby $7 ph116093 $2 czenas
    650
    -7
    $a průmysl zpracování ryb $7 ph124737 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas
    710
    2-
    $a Vysoká škola zemědělská v Brně $7 ko2001100072 $4 pbl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.