Počet záznamů: 1  

Domácí konzervování


  1.  Půhoný, Karel - Autor
    Praha : Brázda, 2000 (dotisk 1. vyd.) - 123 s. : il.
    ISBN 80-209-0254-6
     konzervování potravin  ovoce  zelenina
    kuchařské předpisy
     příručky
    Umístění
    Domácí konzervování
    Údaje o názvuDomácí konzervování : kompoty, džemy, mošty, vína / Karel Půhoný
    Záhlaví-jméno Půhoný, Karel (Autor)
    Vyd.údajePraha : Brázda, 2000 (dotisk 1. vyd.)
    Fyz.popis123 s. : il.
    ISBN80-209-0254-6
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.heslakuchařské předpisy
    Předmět.hesla konzervování potravin * ovoce * zelenina
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 664.8/.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Údaje o názvuSborník z konference PŘÍTECH : soutěž žáků a studentů v projektech z oblasti přirodovědných a technických oborů / Josef Beneš
    Část názvuKonference PŘÍTECH
    PŘÍTECH
    Záhlaví-akce PŘÍTECH (2015 : Ústí nad Labem, Česko)
    NakladatelPraha : Centrum pro studium vysokého školství, v.v.i., 2015
    Fyz.popis24 stran ; 21 cm + 1 DVD-ROM
    ISBN978-80-86302-76-8
    Číslo nár. bibl.cnb002729674
    PoznámkyNázev z obálky. Publikace obsahuje seznam přihlášených projektů a anotace; plné texty příspěvků jsou uvedeny na DVD
    Dal.odpovědnost Beneš, Josef, 1939- (Editor)
    Předmět.hesla 21. století * 2015 * talentovaní žáci * přírodovědné vzdělávání * technické vzdělávání * vzdělávací projekty - Česko - 21. století * soutěže - Česko - 21. století * středoškolští studenti - Česko * Ústecký kraj (Česko : 2000-) * Karlovarský kraj (Česko : 2000-)
    Forma, žánr sborníky konferencí * DVD
    Konspekt37.014 - Vzdělávací a výchovná politika
    Domácí konzervování
    Praktická příručka pro domácnost, která přináší recepty na domácí přípravu kompotů, protlaků a kečupů, ovocných moštů a vín, džemů, marmelád, povidel, sterilované zeleniny a hub. Více než 130 receptů na to, jak bez použití chemických konzervačních přísad zužitkovat přebytky vypěstovaného ovoce a zeleniny a připravit z nich kompoty, marmelády, džemy, kečupy, mošty nebo vína, které budete předkládat nejen jako pochoutku, ale doplní Váš jídelníček o mnoho látek důležitých pro uchování zdraví. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.