Počet záznamů: 1
Půhoný, Karel - Autor
Praha : Brázda, 2000 (dotisk 1. vyd.) - 123 s. : il.
ISBN 80-209-0254-6
konzervování potravin ovoce zelenina
kuchařské předpisy
příručkyUmístění Údaje o názvu Domácí konzervování : kompoty, džemy, mošty, vína / Karel Půhoný Záhlaví-jméno Půhoný, Karel (Autor) Vyd.údaje Praha : Brázda, 2000 (dotisk 1. vyd.) Fyz.popis 123 s. : il. ISBN 80-209-0254-6 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Předmět.hesla kuchařské předpisy Předmět.hesla konzervování potravin * ovoce * zelenina Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 664.8/.9 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Údaje o názvu Sborník z konference PŘÍTECH : soutěž žáků a studentů v projektech z oblasti přirodovědných a technických oborů / Josef Beneš Část názvu Konference PŘÍTECH PŘÍTECH Záhlaví-akce PŘÍTECH (2015 : Ústí nad Labem, Česko) Nakladatel Praha : Centrum pro studium vysokého školství, v.v.i., 2015 Fyz.popis 24 stran ; 21 cm + 1 DVD-ROM ISBN 978-80-86302-76-8 Číslo nár. bibl. cnb002729674 Poznámky Název z obálky. Publikace obsahuje seznam přihlášených projektů a anotace; plné texty příspěvků jsou uvedeny na DVD Dal.odpovědnost Beneš, Josef, 1939- (Editor)
Předmět.hesla 21. století * 2015 * talentovaní žáci * přírodovědné vzdělávání * technické vzdělávání * vzdělávací projekty - Česko - 21. století * soutěže - Česko - 21. století * středoškolští studenti - Česko * Ústecký kraj (Česko : 2000-) * Karlovarský kraj (Česko : 2000-) Forma, žánr sborníky konferencí * DVD Konspekt 37.014 - Vzdělávací a výchovná politika Praktická příručka pro domácnost, která přináší recepty na domácí přípravu kompotů, protlaků a kečupů, ovocných moštů a vín, džemů, marmelád, povidel, sterilované zeleniny a hub. Více než 130 receptů na to, jak bez použití chemických konzervačních přísad zužitkovat přebytky vypěstovaného ovoce a zeleniny a připravit z nich kompoty, marmelády, džemy, kečupy, mošty nebo vína, které budete předkládat nejen jako pochoutku, ale doplní Váš jídelníček o mnoho látek důležitých pro uchování zdraví. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1