Počet záznamů: 1  

Brevíř moderního člověka


  1.  Ječný, Dobromil, 1917-2009 - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Svoboda, 1968 Praha 1 Svoboda - 163 s.
     etiketa
     příručky
    SignaturaC 64.378
    Umístění 395 - Etiketa. Společenské chování
    Brevíř moderního člověka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 64.378 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuBrevíř moderního člověka / Dobromil Ječný
    Záhlaví-jméno Ječný, Dobromil, 1917-2009 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Svoboda, 1968 Praha 1 Svoboda
    Fyz.popis163 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000423753
    Předmět.hesla etiketa
    Forma, žánr příručky
    Konspekt395 - Společenské chování. Etiketa
    MDT 395
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru395 - Etiketa. Společenské chování
    Druh dok.KNIHY
    Údaje o názvuDuch básnictví řezaný do draků / Liu Xie ; [přeložil Oldřich Král]
    Záhlaví-jméno Liu Xie (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Brody, 2000
    Fyz.popis406 s. ; 22 cm
    ISBN80-86112-15-2 Kč 393,00 (pro členy LK Kč 299,00)
    Číslo nár. bibl.cnb000998071
    PoznámkyPřeklad z čínštiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje znakový rejstřík
    Dal.odpovědnost Král, Oldřich, 1930-2018 (Překladatel) (Autor úvodu atd.)
    Brevíř moderního člověka
    Knížka, která vznikla z článků uveřejňovaných na pokračování v Rudém právu, shrnuje pravidla společenského styku a chování v rodině, mezi přáteli, na pracovišti, ve veřejných místnostech i při oficiálních příležitostech. Kroměvšeobecných pravidel etikety poučí i o způsobu oblékání, zásadách stolování a chování u stolu i o tom, jak připravit různé druhy pohoštění, zorganizovat oslavy v rodině a společenské podniky oficiálního charakteru. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.