Počet záznamů: 1
Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky
Cvak, Zdeněk - Autor
1. vyd. - Praha : Mlékárenský průmysl, 1986 - 439 s. : obr., tb. ; 20 cm
Technické publikace ;
Černá, Eva - Jiná role
analytická chemie analýza potravin mléčné výrobky mléko
příručkySignatura C 255.838/1 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Analytické metody pro mléko a mlékárenské výrobky. Díl 1., Chemie Záhlaví-jméno Cvak, Zdeněk (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Mlékárenský průmysl, 1986 Fyz.popis 439 s. : obr., tb. ; 20 cm Edice Technické publikace Ústředního výzkumného ústavu potravinářského průmyslu Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ; Čís. 377 Poznámky Mezin. normalizace pro mléko a mléčné výrobky. - Pro vnitř. potřebu. - Přehl. lit. a norem. - Rozmn. - 650 výt. - Obálka Zbyněk Kočvar. - Vydavatel: Výzkum. ústav potrav. prům. Dal.odpovědnost Černá, Eva (Jiná role)
Předmět.hesla analytická chemie * analýza potravin * mléčné výrobky * mléko Forma, žánr příručky MDT 543.2 , 637.1 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1