Počet záznamů: 1
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb
Vácha, František, 1946- - Autor
47 stran ; 21 cm
Hozáková, Marie - Autor Buchtová, Hana, - Autor
zpracování živočišných produktů ryby potravinářská technologie kontrola potravin hygiena potravin
příručkySignatura C 426.157 Umístění Title statement Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb / vedoucí kolektivu: František Vácha ; kolektiv autorů: Marie Hozáková, Hana Buchtrová Main entry-name Vácha, František, 1946- (Author) Publication České Budějovice : Rybářské sdružení České republiky, 2003 Phys.des. 47 stran ; 21 cm Another responsib. Hozáková, Marie (Author)
Buchtová, Hana, 1959- (Author)
Subj. Headings zpracování živočišných produktů * ryby * potravinářská technologie * kontrola potravin * hygiena potravin Form, Genre příručky Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 351.773 , 614.31 , 663/664 , 597.2/.5 , 639.21/.22 , 637.03 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Načítání…
Počet záznamů: 1