Počet záznamů: 1  

Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb

  1. SYS1353694
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20250320095727.0
    007
      
    ta
    008
      
    250228s2003----xr-----e-f----000-0-cze-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 351.773 $2 MRF
    080
      
    $a 614.31 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 597.2/.5 $2 MRF
    080
      
    $a 639.21/.22 $2 MRF
    080
      
    $a 637.03 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Vácha, František, $d 1946- $7 mzk2002156894 $4 aut
    245
    10
    $a Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb / $c vedoucí kolektivu: František Vácha ; kolektiv autorů: Marie Hozáková, Hana Buchtrová
    264
    -1
    $a České Budějovice : $b Rybářské sdružení České republiky, $c 2003
    300
      
    $a 47 stran ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    650
    07
    $a zpracování živočišných produktů $7 ph210240 $2 czenas
    650
    07
    $a ryby $7 ph116093 $2 czenas
    650
    07
    $a potravinářská technologie $7 ph115836 $2 czenas
    650
    07
    $a kontrola potravin $7 ph121822 $2 czenas
    650
    07
    $a hygiena potravin $7 ph120984 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Hozáková, Marie $4 aut
    700
    1-
    $a Buchtová, Hana, $d 1959- $7 mzk2005279498 $4 aut
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.