Počet záznamů: 1
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb
SYS 1353694 LBL 00000nam-a22^^^^^3i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20250320095727.0 007 ta 008 250228s2003----xr-----e-f----000-0-cze-d 040 $a CBA001 $b cze $e rda 072 -7
$a 637 $x Živočišné produkty $9 24 $2 Konspekt 080 $a 351.773 $2 MRF 080 $a 614.31 $2 MRF 080 $a 663/664 $2 MRF 080 $a 597.2/.5 $2 MRF 080 $a 639.21/.22 $2 MRF 080 $a 637.03 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Vácha, František, $d 1946- $7 mzk2002156894 $4 aut 245 10
$a Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb / $c vedoucí kolektivu: František Vácha ; kolektiv autorů: Marie Hozáková, Hana Buchtrová 264 -1
$a České Budějovice : $b Rybářské sdružení České republiky, $c 2003 300 $a 47 stran ; $c 21 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 650 07
$a zpracování živočišných produktů $7 ph210240 $2 czenas 650 07
$a ryby $7 ph116093 $2 czenas 650 07
$a potravinářská technologie $7 ph115836 $2 czenas 650 07
$a kontrola potravin $7 ph121822 $2 czenas 650 07
$a hygiena potravin $7 ph120984 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 700 1-
$a Hozáková, Marie $4 aut 700 1-
$a Buchtová, Hana, $d 1959- $7 mzk2005279498 $4 aut 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1