Počet záznamů: 1
SYS 1297916 LBL 01382nam-a22004217i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240716222522.4 007 ta 008 240315t20242024xr-a---e-f----001-0-cze-d 015 $a cnb003599708 020 $a 978-80-88409-73-1 $q (vázáno) 035 $a (OCoLC)1438777704 040 $a BOG001 $b cze $e rda 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.55:637.4 $2 MRF 080 $a 641.84 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 245 00
$a Slavná vejce 264 -1
$a Praha : $b BurdaMedia Extra, s.r.o., $c [2024] 264 -4
$c ©2024 300 $a 158 stran : $b barevné ilustrace ; $c 25 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 336 $a statický obraz $b sti $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Apetit ; $v 41 500 $a Obálkový podnázev: Od snídaně na vidličku po nebeský dezert 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a V edici Apetit vítáme další přírůstek kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i mí-chaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní. Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788088409731 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a vaječná jídla $7 ph126985 $2 czenas 650 07
$a studená jídla $7 ph116305 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 830 -0
$a Apetit (Burda) ; $v 41 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1