Počet záznamů: 1  

Slavná vejce

  1. SYS1297916
    LBL
      
    01382nam-a22004217i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240716222522.4
    007
      
    ta
    008
      
    240315t20242024xr-a---e-f----001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003599708
    020
      
    $a 978-80-88409-73-1 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)1438777704
    040
      
    $a BOG001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.55:637.4 $2 MRF
    080
      
    $a 641.84 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    245
    00
    $a Slavná vejce
    264
    -1
    $a Praha : $b BurdaMedia Extra, s.r.o., $c [2024]
    264
    -4
    $c ©2024
    300
      
    $a 158 stran : $b barevné ilustrace ; $c 25 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Apetit ; $v 41
    500
      
    $a Obálkový podnázev: Od snídaně na vidličku po nebeský dezert
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a V edici Apetit vítáme další přírůstek kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i mí-chaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní. Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788088409731 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a vaječná jídla $7 ph126985 $2 czenas
    650
    07
    $a studená jídla $7 ph116305 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    830
    -0
    $a Apetit (Burda) ; $v 41
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.