Počet záznamů: 1
Jan Šimánek, Doudlebsko v kuchyni a u stolu. Lidová strava z jihu Čech
článek
Údaje o názvu Jan Šimánek, Doudlebsko v kuchyni a u stolu. Lidová strava z jihu Čech / Tomáš Sterneck Záhlaví-jméno Sterneck, Tomáš, 1972- (Autor) Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy Zdroj.dok. Jihočeský sborník historický. -- ISSN 0323-004X. -- Ročník 91 (2022), strana 309-314. Recenze na Šimánek, Jan. Doudlebsko v kuchyni a u stolu
Předmět.hesla 2021 * česká jídla - 19.-20. století * regionální jídla - Česko - 19.-20. století * lidové pokrmy - Česko - 19.-20. století * stravovací zvyky - Česko - 19.-20. století * vydané knihy - 2021 * Doudlebsko (Česko) Forma, žánr recenze Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT (437.31-13) , (437.1-13) , 392.81 , 640.4 , 641.56-027.541 , 641.56(=162.3) , (437.319) , (437.19) , (0:82-95) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. ČLÁNKY Odkazy - Zdroj.dok. Načítání…
Počet záznamů: 1