Počet záznamů: 1  

5 ingrediencí středomoří

  1. SYS1277046
    LBL
      
    01690nam-a2200481-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240416225011.8
    007
      
    ta
    008
      
    231127t20232023xr-a---e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003576617
    020
      
    $a 978-80-276-0763-1 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)1425861249
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    043
      
    $a mm-----
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.568 $2 MRF
    080
      
    $a (4-12/-14) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Oliver, Jamie, $d 1975- $7 xx0004981 $4 aut
    240
    10
    $a 5 ingredients mediterranean. $l Česky
    245
    10
    $a 5 ingrediencí středomoří / $c Jamie Oliver ; fotografie David Loftus ; design James Verity
    246
    30
    $a Pět ingrediencí středomoří
    250
      
    $a První české vydání
    264
    -1
    $a [Praha] : $b Slovart, $c [2023]
    264
    -4
    $c ©2023
    300
      
    $a 317 stran : $b barevné ilustrace ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Překlad z angličtiny Dagmar Eisenmannová
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    500
      
    $a Obálkový podnázev: skvělé jednoduché jídlo
    520
    3-
    $a Jamie Oliver ve své nové knize představuje více než 125 receptů, které jsou oslavou středomořských surovin, chutí i vůní. Inspirovaly ho cesty po tomto oblíbeném regionu a s nadšením přetvořil klasické recepty na něco „oliverovsky" působivého a jednoduchého. Na každý recept budete potřebovat jen 5 surovin (základ typu olivový olej, sůl či pepř se nepočítá), takže připravíte chutná jídla bez dlouhého nákupního seznamu a velké kopy nádobí Zhruba polovina receptů je buď bezmasých, nebo s menším obsahem masa. Hledáte-li inspiraci na saláty, polévky, těstoviny, zeleninové pokrmy, jídla z ryb či mořských plodů, drůbeže, vepřového, hovězího i jehněčího masa nebo na slané koláče a dezerty, určitě si vyberete. Vyzkoušejte melounový salát, pečenou rajčatovou polévku, řecko-kyperské těstoviny, dýňový tažín, chorvatské slávky, morčáka marinovaného limetou, pečenou kachnu s hroznovým vínem, hovězí tagliatu, trhané jehněčí ramínko, úžasné pečené meruňky, luxusní nanuk $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027607631 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a národní jídla $z Středozemní moře (oblast) $7 ph115504 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Loftus, David $7 xx0027124 $4 pht
    700
    1-
    $a Verity, James $4 oth
    700
    1-
    $a Eisenmannová, Dagmar, $d 1954- $7 jn19981000956 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.