Počet záznamů: 1  

Rytmicko-melodické modely k doprovodu populárních písní podle akordových značek a jejich klavírní stylizace

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kuhn, Tomáš, 1967- - Autor
    188
    ISBN 978-80-261-0569-5, ISBN 978-80-261-0638-8
     hudební doprovody  hudební improvizace  hudební rytmus  hudební harmonie
     učebnice vysokých škol
    Umístění
    Rytmicko-melodické modely k doprovodu populárních písní podle akordových značek a jejich klavírní stylizace
    Údaje o názvuRytmicko-melodické modely k doprovodu populárních písní podle akordových značek a jejich klavírní stylizace
    Záhlaví-jméno Kuhn, Tomáš, 1967- (Autor)
    NakladatelPlzeň : ZČU Plzeň, 2016
    Fyz.popis188
    ISBN978-80-261-0569-5
    978-80-261-0638-8
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla hudební doprovody * hudební improvizace * hudební rytmus * hudební harmonie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt781 - Hudební teorie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 781.41 , 781.62 , 781.65 , 781.66 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Rytmicko-melodické modely k doprovodu populárních písní podle akordových značek a jejich klavírní stylizace
    Předkládaná publikace mapuje různé druhy klavírní stylizace populárních písní patřící do hudby jazzového okruhu. Je první českou publikací, která systematicky popisuje a předkládá rytmicko-melodické modely, určené k doprovodu populárních písní hraných současně s melodií i bez melodie. Text je rozdělen do dvou částí. První blok obsahuje analytickou část, která je zaměřena na hudební teorii z pohledu sledované látky, tj. klavírní fakturu, harmonii, rytmus ad. vážící se ke zkoumanému tématu. Náplň druhé části tvoří typologie rytmicko-melodických modelů a variací vhodných k doprovodům populárních písní. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.