Počet záznamů: 1  

Fermentujeme se superkvašáky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Horáčková, Eva, 1961- - Autor
    1. vydání - 204 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-264-3895-3
     fermentace  fermentované potraviny  kvašená zelenina  kysané mléčné výrobky
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 403.383
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Fermentujeme se superkvašáky
    Osobní jménoJames, Anna (Anna Lois), 1988-
    Odkaz viz.James, Anna Lois, 1988-
    BiografieBritská novinářka a spisovatelka, autorka románů pro děti a mládež.
    Zdroj nalezených informacíJamesová, Anna. Stránky & spol. Tily a knižní tuláci. Praha: Fragment, 2022 (biografické údaje) ; LC (Names), cit. 30. 9. 2022 (autoritní forma, biografické údaje, odkaz viz) ; www(Databáze knih), cit. 30. 9. 2022 (datum narození, biografické údaje) ; www(osobní stránka), cit. 30. 9. 2022 (biografické údaje)
    URLhttps://anna-james.com/
    DatabázeSoubor osobních jmen a jmen rodin (rodů)
    V jiných zdrojích ISNI
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 24.09.2025)C 403.383   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 403.383 a   

    Údaje o názvuFermentujeme se superkvašáky / Eva Horáčková
    Záhlaví-jméno Horáčková, Eva, 1961- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelV Brně CPress, 2021
    Fyz.popis204 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-264-3895-3
    Číslo nár. bibl.cnb003369464
    Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * kvašená zelenina * kysané mléčné výrobky
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.5.032.098.4 , 637.146 , 664.8.039.7:635.1/.8 , 663/664.098 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Fermentujeme se superkvašáky
    Knížka pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem a z dostupných surovin rostlinného původu. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.