Počet záznamů: 1
Horáčková, Eva, 1961- - Autor
1. vydání - 204 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-264-3895-3
fermentace fermentované potraviny kvašená zelenina kysané mléčné výrobky
kuchařské recepty příručkySignatura C 403.383 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Osobní jméno James, Anna (Anna Lois), 1988- Odkaz viz. James, Anna Lois, 1988- Biografie Britská novinářka a spisovatelka, autorka románů pro děti a mládež. Zdroj nalezených informací Jamesová, Anna. Stránky & spol. Tily a knižní tuláci. Praha: Fragment, 2022 (biografické údaje) ; LC (Names), cit. 30. 9. 2022 (autoritní forma, biografické údaje, odkaz viz) ; www(Databáze knih), cit. 30. 9. 2022 (datum narození, biografické údaje) ; www(osobní stránka), cit. 30. 9. 2022 (biografické údaje) URL https://anna-james.com/ Databáze Soubor osobních jmen a jmen rodin (rodů) V jiných zdrojích ISNI
Údaje o názvu Fermentujeme se superkvašáky / Eva Horáčková Záhlaví-jméno Horáčková, Eva, 1961- (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel V Brně CPress, 2021 Fyz.popis 204 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-264-3895-3 Číslo nár. bibl. cnb003369464 Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * kvašená zelenina * kysané mléčné výrobky Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5.032.098.4 , 637.146 , 664.8.039.7:635.1/.8 , 663/664.098 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Knížka pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem a z dostupných surovin rostlinného původu. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1