Počet záznamů: 1  

Receptury studených pokrmů

  1. SYS1031743
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222105646.0
    008
      
    970410s1976----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000471695
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c KLG001 $d ABA001
    080
      
    $a 641.5(083.12) $2 undef
    100
    1-
    $a Krupička, Jiří, $d 1920-1996 $7 mzk2004231157 $4 edt
    245
    10
    $a Receptury studených pokrmů / $c Soubor zprac. Jiří Krupička, František Zvolský a Miroslav Černý
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Merkur, $c 1976 $f (ST 3)
    300
      
    $a 561, [2] s. ; $c
    500
      
    $a 20000 výt.
    500
      
    $a Pozn.
    500
      
    $a S tb. v textu
    500
      
    $a Seznam receptur
    500
      
    $a Vazba: Zuzana Kovářová
    520
    3-
    $a Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)3237914&nbn=cnb000471695 $2 Národní knihovna ČR
    700
    1-
    $a Černý, Miroslav, $d 1965- $7 jn19981002645 $4 edt
    700
    1-
    $a Zvolský, František $4 edt
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:9a043290-dc67-11ea-87fa-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.