Počet záznamů: 1  

Možnosti hodnotové etiky

  1. SYS1011896
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222105601.4
    007
      
    tu
    008
      
    001107s2000----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000975232
    020
      
    $a 80-7007-135-4 $q (brož.)
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 17 $x Etika. Morální filozofie $2 Konspekt $9 5
    080
      
    $a 17.023.5 $2 MRF
    080
      
    $a 124.5 $2 MRF
    080
      
    $a 17 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Hála, Vlastimil, $d 1951- $7 jo20000075592 $4 aut
    245
    10
    $a Možnosti hodnotové etiky / $c Vlastimil Hála
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Filosofia, $c 2000
    300
      
    $a 52 s. ; $c 19 cm
    490
    1-
    $a Parva philosophica ; $v sv. 12
    504
      
    $a Obsahuje bibliografické odkazy
    520
    3-
    $a Svazek z ediční řady Parva philosophica navazuje na předchozí autorovy studie věnující se především etické problematice. Autor se zde zabývá zejména problémem, zda může současná ekologická tématika, zvláště pak ekologická etika, aktualizovat některé stránky klasické materiální hodnotové etiky, formované M. Schelerem a N. Hartmannem a dále rozvíjené některými u nás málo známými osobnostmi ( H. Reiner, D. Hildebrand aj.) $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788070071359 $2 Zbozi.cz
    650
    07
    $a axiologie $7 ph118715 $2 czenas
    650
    07
    $a etika $7 ph114488 $2 czenas
    650
    07
    $a hodnoty $7 ph120778 $2 czenas
    655
    -7
    $a studie $7 fd133597 $2 czenas
    830
    -0
    $a Parva philosophica
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:432d0620-eaf8-11e3-a2c6-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.