Počet záznamů: 1
Jsem poměrně konzervativní, ležák mám v krvi
SYS 0986122 LBL 00000naa-a22^^^^^-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20201016092027.5 007 ta 008 201016e20200922xr-o---g------000-0-cze-d 040 $a CBA001 $b cze $e rda 043 $a e-xr--- $b e-xr-jc $2 czenas 045 $a y2y2 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $9 19 $2 Konspekt 080 $a (437.31-13) $2 MRF 080 $a (437.1-13) $2 MRF 080 $a 614.31-026.784 $2 MRF 080 $a 663.4:005.71 $2 MRF 080 $a (437.319) $2 MRF 080 $a (437.19) $2 MRF 080 $a (047.53) $2 MRF 100 1-
$a Brož, Adam, $d 1976- $7 xx0096921 $4 aut 245 10
$a Jsem poměrně konzervativní, ležák mám v krvi : $b v Budvaru pracuje už 21 let a jedenáct let je tam vrchním sládkem. Adam Brož popisuje, jak vzniká receptura nového piva i proč hořkost není všechno / $c Adam Brož, Jakub Bartoš ; Foto: Petr Lundák, MAFRA 246 1-
$a České špičky 246 1-
$a Rozhovor 300 $b Ilustrace 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Seriál: České špičky 500 $a Rubrika: Rozhovor 500 $a 1 fotografie 600 17
$a Brož, Adam, $d 1976- $7 xx0096921 $2 czenas 610 27
$a Budějovický Budvar (firma) $7 ko2004218547 $2 czenas 648 -7
$a 2020 $7 ch1076231 $2 czenas 650 07
$a pivovary $z Čechy jižní (Česko) $7 ph115732 $2 czenas 650 04
$a sládci $z Čechy jižní (Česko) 650 07
$a degustace $7 ph216713 $2 czenas 650 04
$a sortiment piva $z Čechy jižní (Česko) $y 2020 651 -7
$a České Budějovice (Česko) $7 ge131699 $2 czenas 655 -7
$a rozhovory $7 fd133303 $2 czenas 700 1-
$a Bartoš, Jakub $4 aut 700 1-
$a Lundák, Petr, $d 1983- $7 jo2008480431 $4 pht 773 0-
$t Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání $x 1210-1168 $g Roč. 31, č. 222 (22.09.2020), s. 7 $q 31:222 $9 20200922 910 $a CBA001 $t rd FMT PA
Počet záznamů: 1