Počet záznamů: 1
192 stran : ilustrace ; 28 cm
ISBN 80-85815-22-2
Knihovna dobré kuchyně
Vonderková, Jarmila - Překladatel
bramborová jídla rýžová jídla těstovinová jídla zeleninová jídla saláty (jídla)
kuchařské recepty příručkyUmístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Main entry-title Kartoffeln, Reis, Nudeln, Gemüse, Salate. Česky Title statement Brambory, rýže, těstoviny, zelenina, saláty Publication Praha : Rebo Productions, [1994] Copyright notice date ©1994 Phys.des. 192 stran : ilustrace ; 28 cm ISBN 80-85815-22-2 National bibl. num. cnb000092857 Edition Knihovna dobré kuchyně Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note Obsahuje rejstřík. Z němčiny přeložila Jarmila Vonderková Another responsib. Vonderková, Jarmila (Translator)
Subj. Headings bramborová jídla * rýžová jídla * těstovinová jídla * zeleninová jídla * saláty (jídla) Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:635.21 , 641.55:633.18 , 641.55:664.69 , 641.55:635.1/.8 , 641.83 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Recepty na úpravu brambor, rýže, těstovin, zeleninové saláty. Text je doplněn mnoha barevnými fotografiemi. Zdroj anotace: Souborný katalog ČRNačítání…
Počet záznamů: 1