Počet záznamů: 1  

Babicovy dobroty

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Babica, Jiří, 1961- - Autor
    164 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7281-389-6
      Siba, Stefan - Fotograf
     Babica, Jiří, 1961-
     jídla
     kuchařské recepty  fotografické publikace
    SignaturaC 388.963
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Babicovy dobroty
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 388.963 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 388.963   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 388.963 a   

    Údaje o názvuBabicovy dobroty : jak jíst dobře, levně a s chutí / Jiří Babica; foto Stefan Siba
    Záhlaví-jméno Babica, Jiří, 1961- (Autor)
    NakladatelPraha : Eminent ve spolupráci s Manufacture Production, 2009
    Fyz.popis164 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7281-389-6
    Dal.odpovědnost Siba, Stefan (Fotograf)
    Předmět.hesla Babica, Jiří, 1961- * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * fotografické publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (083.12) , (084.12) , 641.5
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Babicovy dobroty
    Jiří Babica (1961), oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty televize Nova, přichází se svou první kuchařskou knihou. Dlouholeté působení v prestižních českých a německých restauracích, poznávání kuchyní všech kontinentů a potěšení z hledání nápadů, jak exotické prvky přenést domů tak, aby si je mohl snadno uvařit každý z nás – to jsou tři tajemství jeho úspěchu a divácké obliby. V této kuchařce najdete jeho jedinečné polévky, zapékané dobroty, závitky a rolády, pokrmy z masa i zeleniny, také něco zcela speciálního a sladkou tečku na konec. Takže dobrou chuť. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.