Počet záznamů: 1  

Lesní lékárna

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Strauß, Markus - Autor
    203 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-7585-085-0
    Knihy Omega
      Homutová, Kateřina, - Překladatel
     jedlé plané rostliny  plané rostliny  stromy  stromy  fytoterapie  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 387.641
    Umístění 615.89 - Lidové léčitelství. Bylinářství. Fytoterapie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 01.11.2024)C 387.641   

    Unifikovaný název Wald Apotheke. Česky
    Údaje o názvuLesní lékárna : stromy, keře a byliny, které dodávají živiny a léčí / Markus Strauß ; přeložila Kateřina Homutová
    Záhlaví-jméno Strauß, Markus (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2019
    Fyz.popis203 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-7585-085-0
    Číslo nár. bibl.cnb003081030
    Edice Knihy Omega (Dobrovský)
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Homutová, Kateřina, 1963- (Překladatel)
    Předmět.hesla jedlé plané rostliny * plané rostliny - terapeutické účinky * stromy * stromy - terapeutické účinky * fytoterapie * jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    MDT 641.3:613.26 , 582-021.54 , 582.091 , 635.055 , 615.89:633.88 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru615.89 - Lidové léčitelství. Bylinářství. Fytoterapie
    Druh dok.KNIHY
    Lesní lékárna
    Lesní lékárna
    Nápady a pokyny k využití lesních produktů jako přirozeného zdroje výživy i k léčbě zdravotních problémů.Přehled a botanický popis léčivých lesních stromů, keřů a rostlin. Rady, jak je využít k přípravě zdravých jídel a domácí výrobě léčivých prostředků. Výskyt, využití jednotlivých částí dřevin, pokyny ke sběru, léčivé účinky, recepty. Příprava neobvyklých jídel - kopřivová zmrzlina, lipové závitky, žaludová polévka nebo placka, olej z bukvic, salát z bršlice kozí nohy, lískooříšková pomazánka a mnohé další. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.