Počet záznamů: 1
Trenchi, Cinzia - Autor
159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-7390-673-3
Knihy Omega
Říská, Pavlína, - Překladatel
racionální výživa jídla
příručky kuchařské receptySignatura B 57.184 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Smartfood - healty tips. Česky Údaje o názvu Chytré jídlo : recepty a tipy na to, jak být zdravý a žít déle / Cinzia Trenchi ; přeložila Pavlína Říská Záhlaví-jméno Trenchi, Cinzia (Autor) Nakladatel Praha : Dobrovský s.r.o., 2018 Fyz.popis 159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-7390-673-3 Číslo nár. bibl. cnb003023319 Edice Knihy Omega (Dobrovský) Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Říská, Pavlína, 1972- (Překladatel)
Předmět.hesla racionální výživa * jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 613.2 , 641.55 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Co jsou to chytré potraviny? Vědecký výzkum ukázal, že některé potraviny jsou obzvláště bohaté na univerzální základní prvky, tak důležité pro naše zdraví, jako jsou vitaminy, minerální látky, vlákniny a jiné "chytré" molekuly, které blahodárně působí proti stárnutí buněk. Tyto potraviny mohou přispět i k boji proti vzniku závažných onemocnění, jako je rakovina nebo kardiovaskulární a degenerativní choroby. Kniha receptů je doplněna nádhernými fotografiemi a podrobnými popisy, jak „chytré" potraviny upravit, abychom si uvařili jídla bohatých barev i vůní. Dále jsou tu nutriční vlastnosti a nejlepší metody vaření jednotlivých surovin. Kniha je rozdělena do čtyř sekcí (snídaně, předkrmy, hlavní jídla, džusy a koktejly). Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1