Počet záznamů: 1
Linford, Jenny - Autor
159 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7390-853-9
Knihy Omega
Winfield, Clare - Fotograf Stárek, Jiří - Překladatel
česnek kuchyňský jídla
kuchařské receptySignatura C 380.935 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Garlic. Česky Údaje o názvu Česnek : více než 65 lahodných způsobů kulinářského využití česneku / Jenny Linford ; fotografie Clare Winfield ; přeložil Jiří Stárek Záhlaví-jméno Linford, Jenny (Autor) Nakladatel Praha : Dobrovský s.r.o., 2018 Fyz.popis 159 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7390-853-9 Kč 349.00 Číslo nár. bibl. cnb003011278 Edice Knihy Omega (Dobrovský) Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Winfield, Clare (Fotograf)
Stárek, Jiří (Překladatel)
Předmět.hesla česnek kuchyňský * jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 582.573.16 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže. Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou. V této knize naleznete jak prostá a vydatná jídla s uzeným česnekem, tak exotičtější a neotřelé pokrmy využívající medvědí česnek. Osvojte si a rozpoutejte sílu této zázračné ingredience. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceNačítání…
Počet záznamů: 1