Počet záznamů: 1
Hyman, Mark, 1959- - Autor
Vydání první - 384 stran ; 21 cm
ISBN 978-80-8111-449-6
Brabcová, Blanka - Překladatel
redukce tělesné hmotnosti tuky výživa člověka redukční diety
příručky kuchařské receptySignatura C 376.874 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety Unifikovaný název Eat fat, get thin. Česky Údaje o názvu Zhubni díky tukům : tuky jako klíč k ideální tělesné hmotnosti a plnému zdraví / Mark Hyman ; z anglického origináli Eat fat, get thin ... přeložila Blanka Brabcová Záhlaví-jméno Hyman, Mark, 1959- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel V Bratislavě : Noxi, 2018 Fyz.popis 384 stran ; 21 cm ISBN 978-80-8111-449-6 Dal.odpovědnost Brabcová, Blanka (Překladatel)
Předmět.hesla redukce tělesné hmotnosti * tuky - zdravotní aspekty * výživa člověka - zdravotní aspekty * redukční diety Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 615.874.24 , 614 , 612.397 , 613.268+613.288 , 613.2 , 613.24 , (035) , (083.12) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety Druh dok. KNIHY Všichni jsme mnohokrát slyšeli, že po tuku se tloustne, že přispívá k srdečním chorobám a že celkově podkopává naše zdraví. Nové výzkumy a poznatky však nyní tuto fobii z tuku vyvracejí a odkrývají, jak ohromný pozitivní vliv na naše zdraví a figuru má strava s vysokým obsahem tuku bohatá na vejce, ořechy, oleje, avokáda a další chutné superpotraviny. Autor světových bestsellerů Dr. Mark Hyman ve své nové knize představuje nový hubnoucí a zdravý program postavený na nejnovějších vědeckých poznatcích a vysvětluje, jak konzumací tuků můžeme zhubnout a dosáhnout optimálního zdraví. Kniha obsahuje praktické nástroje, stravovací plány, recepty, nákupní seznamy, ale stejně tak i jednoduché rady, jak nám zdravé tuky mohou krok za krokem pomoct zhubnout, předejít nemocem a cítit se skvěle. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1