Počet záznamů: 1
Jacobi, Dana - Autor
223 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-7390-578-1
Knihy Omega
Kunkel, Erin - Fotograf - Překladatel
biopotraviny racionální výživa jídla
kuchařské receptySignatura C 374.985 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Superfoods. Česky Údaje o názvu Superjídlo / Dana Jacobi ; fotografie Erin Kunkel ; přeložila Jana Brosová Záhlaví-jméno Jacobi, Dana (Autor) Nakladatel Praha : Dobrovský s.r.o., 2017 Fyz.popis 223 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-7390-578-1 Číslo nár. bibl. cnb002958313 Edice Knihy Omega (Dobrovský) Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obálkový podnázev: více než 80 lahodných receptů s použitím nejzdravějších přírodních surovin. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Kunkel, Erin (Fotograf)
Brosová, Jana (Překladatel)
Předmět.hesla biopotraviny * racionální výživa * jídla - Středozemní moře (oblast) Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 613.2:631.147 , 613.2 , 641.55 , (4-12/-14) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Fotografická publikace kuchařských receptů na chutné a zdravé pokrmy ze zeleniny, ovoce, luštěnin, masa a ryb. Jejich základ vychází ze středomořské kuchyně.Popis jednotlivých druhů zeleniny, ovoce, celozrnných obilovin, ořechů, tuků, bylinek, koření. Příprava ovocných a zeleninových šťáv, snídaní, hlavních chodů, svačin, příloh, dezertů. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1