Počet záznamů: 1  

Čokoláda

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tibballs, Kirsten - Autor
    255 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-7390-498-2
    Knihy Omega
      Fonfárová, Vladimíra, - Překladatel
     čokoláda  čokoládové cukrovinky  moučníky
     kuchařské recepty
    SignaturaB 55.998
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Čokoláda
    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDějiny diplomacie. [V], 1945-1960 / autoři A.S. Anikin ... [et al.] ; za redakce A.A. Gromyka ... [et al. ; přeložil Ludvík Myška]
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Svoboda, 1982
    Fyz.popis651 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000071047
    OriginálIstorija diplomatii, tom V/1
    Dal.odpovědnost Anikin, A. S. (Jiná role)
    Myška, Ludvík, 1925- (Překladatel)
    Gromyko, Andrej Andrejevič, 1909-1989 (Jiná role)
    Předmět.hesla 1945-1960 * dějiny diplomacie
    Forma, žánr monografie
    Konspekt341 - Mezinárodní právo
    MDT 341.7(091) , (048.8)
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.998   

    Unifikovaný název Chocolate. Česky
    Údaje o názvuČokoláda : lahodné recepty rady, jak připravit nejrůznější sušenky, dorty, cukrovinky a dezerty / Kirsten Tibballs ; z anglického originálu Chocolate ... přeložila Vladimíra Fonfárová
    Záhlaví-jméno Tibballs, Kirsten (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2016
    Fyz.popis255 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7390-498-2 Kč 499.00
    Číslo nár. bibl.cnb002854944
    Edice Knihy Omega (Dobrovský)
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Fonfárová, Vladimíra, 1983- (Překladatel)
    Předmět.hesla čokoláda * čokoládové cukrovinky * moučníky
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 663.91 , 663.918.5 , 641.85 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Čokoláda
    Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná "australská královna čokolády", provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.