Počet záznamů: 1
SYS 0663930 LBL 01456cam-a2200421-i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20230307040230.4 007 ta 008 160708s2016----xr-a---e-f----000-0-cze-- 015 $a cnb002812050 020 $a 978-80-247-5785-8 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)958228829 040 $a OLA001 $b cze $d CBA001 $e rda 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.48 $2 MRF 080 $a 664.8/.9.035.2/.4 $2 MRF 080 $a 664.8.039.7:635.1/.8 $2 MRF 080 $a 66.098:577.15 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Lorenz-Ladener, Claudia $7 xx0083455 $4 aut 240 10
$a Milchsauer eingelegt. $l Česky 245 10
$a Nakládáme zeleninu : $b zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / $c Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magdaléna Pomikálková 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Grada Publishing, $c 2016 300 $a 120 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z němčiny 504 $a Obsahuje bibliografii 520 3-
$a Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024757858 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a kvašená zelenina $7 ph486110 $2 czenas 650 07
$a fermentace $7 ph135618 $2 czenas 650 07
$a nakládání potravin $7 ph919702 $2 czenas 653 0-
$a mléčné kvašení 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Pomikálková, Magdaléna $7 xx0039529 $4 trl 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1