Počet záznamů: 1  

Místo kapra hlíva

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Balcarová, Katka - Autor
    Vydání první - 140 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-905963-1-3
    Vegansport
      Chládková, Veronika - Autor
     veganství  veganská jídla  slavnostní jídla
     kuchařské recepty  rozhovory
    SignaturaC 367.575
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Místo kapra hlíva
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 367.575   

    Údaje o názvuMísto kapra hlíva : párty veganská kuchařka / vařily a napsaly Katka Balcarová a Veronika Chládková
    Variantní názvyVeganská kuchařka
    Záhlaví-jméno Balcarová, Katka (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Cellula s.r.o., 2015
    Fyz.popis140 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-905963-1-3
    Číslo nár. bibl.cnb002750698
    Edice Vegansport
    PoznámkyNázev z obálky
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Chládková, Veronika (Autor)
    Předmět.hesla veganství * veganská jídla * slavnostní jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * rozhovory
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.261 , 641.564:613.26 , 641.566 , (083.12) , (047.53)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Místo kapra hlíva
    V knize nalezneme veganské pokrmy vhodné pro období Vánoc nebo Velikonoc, pohoštění na Silvestr, na letní grilovačku, svatbu nebo rodinné oslavy. Jako v prvním díle nezůstalo pouze u receptů, dočteme se také mnohé o vzniku a významu klasických tradic, především těch, které s veganstvím nejdou příliš dohromady. Samozřejmostí jsou také tipy, jak si svátky a tradice vegansky co nejlépe uzpůsobit. Kniha je tématicky rozdělená do sedmi částí a doplněná grafikou a spoustou fotografií. Suroviny použité v receptech jsou v ČR běžně dostupné, a to navíc za rozumnou cenu. Součástí knihy jsou také rozhovory se zajímavými osobnostmi. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.