Počet záznamů: 1
Národní kultura stravování a kulturní difuze
Merhaut, Marek - Autor
Vydání první - 150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm
ISBN 978-80-7552-077-7
gastronomie dějiny gastronomie stravování kuchařství česká jídla jídlo
monografieSignatura C 367.779 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Národní kultura stravování a kulturní difuze / Marek Merhaut Záhlaví-jméno Merhaut, Marek (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Wolters Kluwer, 2016 Fyz.popis 150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm ISBN 978-80-7552-077-7 Číslo nár. bibl. cnb002779235 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Jazyková pozn. České a anglické resumé Předmět.hesla gastronomie - Česko * dějiny gastronomie - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * česká jídla * jídlo - kulturní aspekty Forma, žánr monografie Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 641/642(091) , 613.2 , 641.568(437.3) , 316.72/.75 , (437.3) , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Kniha mapuje vývoj české gastronomie od středověu až po současnost. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1