Počet záznamů: 1  

Národní kultura stravování a kulturní difuze

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Merhaut, Marek - Autor
    Vydání první - 150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm
    ISBN 978-80-7552-077-7
     gastronomie  dějiny gastronomie  stravování  kuchařství  česká jídla  jídlo
     monografie
    SignaturaC 367.779
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Národní kultura stravování a kulturní difuze
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 367.779   

    Údaje o názvuNárodní kultura stravování a kulturní difuze / Marek Merhaut
    Záhlaví-jméno Merhaut, Marek (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Wolters Kluwer, 2016
    Fyz.popis150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm
    ISBN978-80-7552-077-7
    Číslo nár. bibl.cnb002779235
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Jazyková pozn.České a anglické resumé
    Předmět.hesla gastronomie - Česko * dějiny gastronomie - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * česká jídla * jídlo - kulturní aspekty
    Forma, žánr monografie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641/642(091) , 613.2 , 641.568(437.3) , 316.72/.75 , (437.3) , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Národní kultura stravování a kulturní difuze
    Kniha mapuje vývoj české gastronomie od středověu až po současnost. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.