Počet záznamů: 1  

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Uhrová, Helena - Autor
    95 stran : barevné ilustrace, faksimile, 1 mapa, portréty ; 21 cm
    ISBN 978-80-7433-151-0
     calvados  cidre  pommeau  výroba alkoholických nápojů
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 367.402
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.12.2024)C 367.402   

    Údaje o názvuJak se dělá cidre, calvados, pommeau / Helena Uhrová
    Variantní názvyJak se dělá calvados
    Jak se dělá pommeau
    Záhlaví-jméno Uhrová, Helena (Autor)
    Nakladatel[Líbeznice] : Víkend, 2016
    Fyz.popis95 stran : barevné ilustrace, faksimile, 1 mapa, portréty ; 21 cm
    ISBN978-80-7433-151-0
    Číslo nár. bibl.cnb002801526
    Předmět.hesla calvados * cidre * pommeau * výroba alkoholických nápojů
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.551.5:634.11 , 663.52 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Druh dok.KNIHY
    Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
    Publikace seznamuje nejen s postupy při výrobě cidru a calvadosu, ale přináší též zajímavé informace o historii výroby těchto oblíbených nápojů. Pomůže s výběrem vhodných odrůd jablek, upozorní zároveň na chyby při přípravě calvadosu. Kniha též usnadní orientaci na trhu těchto výrobků a vysvětlí údaje z jejich etiket. Seznamuje čtenáře s přísnými požadavky, které pro výrobu značkových destilátů stanovují francouzské zákony. Doplněno recepty zajímavých jídel připravovaných s použitím calvadosu. Zdroj anotace: Národní Knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.