Počet záznamů: 1
Uhrová, Helena - Autor
95 stran : barevné ilustrace, faksimile, 1 mapa, portréty ; 21 cm
ISBN 978-80-7433-151-0
calvados cidre pommeau výroba alkoholických nápojů
příručky kuchařské receptySignatura C 367.402 Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje Údaje o názvu Jak se dělá cidre, calvados, pommeau / Helena Uhrová Variantní názvy Jak se dělá calvados Jak se dělá pommeau Záhlaví-jméno Uhrová, Helena (Autor) Nakladatel [Líbeznice] : Víkend, 2016 Fyz.popis 95 stran : barevné ilustrace, faksimile, 1 mapa, portréty ; 21 cm ISBN 978-80-7433-151-0 Číslo nár. bibl. cnb002801526 Předmět.hesla calvados * cidre * pommeau * výroba alkoholických nápojů Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.551.5:634.11 , 663.52 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje Druh dok. KNIHY Publikace seznamuje nejen s postupy při výrobě cidru a calvadosu, ale přináší též zajímavé informace o historii výroby těchto oblíbených nápojů. Pomůže s výběrem vhodných odrůd jablek, upozorní zároveň na chyby při přípravě calvadosu. Kniha též usnadní orientaci na trhu těchto výrobků a vysvětlí údaje z jejich etiket. Seznamuje čtenáře s přísnými požadavky, které pro výrobu značkových destilátů stanovují francouzské zákony. Doplněno recepty zajímavých jídel připravovaných s použitím calvadosu. Zdroj anotace: Národní Knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1