Počet záznamů: 1  

Výroba tavených sýrů

  1. kniha

    kniha


     Boháč, Vlastislav, 1921-2014 - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 200 s. : il. ; 21 cm
    Řada potravinářské literatury
     tavené sýry  výroba sýrů
     příručky
    SignaturaC 48.827
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 48.827   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementVýroba tavených sýrů : [určeno prac. v mlékárenském prům. i žákům prům. školy mlékárenské a posluchačům fak. potrav. technologie na Vys. škole chemickotechnologické] / Vlastislav Boháč
    Main entry-name Boháč, Vlastislav, 1921-2014 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Mír 1)
    Phys.des.200 s. : il. ; 21 cm
    ISBNKčs 14,50
    National bibl. num.cnb000478575
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note800 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings tavené sýry * výroba sýrů
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.3 , 637.358 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Publikace vychází z teoretických základů výroby a podrobně se zabývá vlastním výrobním procesem a úpravou tavených sýrů. Popisuje strojní zařízení i uspořádání kontinuální výrobní linky. Z hlediska kvality je důležité pojednání o vadách, jejich příčinách a odstraňování i o analytických metodách zkoušení surovin a hotových výrobků.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.