Počet záznamů: 1
Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa
- C 365.712
Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels. -- 1. vydání. -- Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014. -- (Edice metodik. Technologická řada ; 156). -- ISBN : 978-80-7514-011-1 (brožováno).
Másílko, Jan, 1984-. Mráz, Jan, 1983 únor 17.-. Sampels, Sabine, 1975-. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
výživa živočichů * krmení ryb * krmiva * nutriční hodnota potravin * rybí maso * rybí svalovina * certifikované metodiky
591.13. 639.3.043. 641.1. 637.56. (083.744)
Počet záznamů: 1