Počet záznamů: 1  

Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa

  1. C 365.712
    Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels. -- 1. vydání. -- Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014. -- (Edice metodik. Technologická řada ; 156). -- ISBN : 978-80-7514-011-1 (brožováno).
    Másílko, Jan, 1984-. Mráz, Jan, 1983 únor 17.-. Sampels, Sabine, 1975-. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
    výživa živočichů * krmení ryb * krmiva * nutriční hodnota potravin * rybí maso * rybí svalovina * certifikované metodiky
    591.13. 639.3.043. 641.1. 637.56. (083.744)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.