Počet záznamů: 1
Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa
SYS 0627573 LBL 01957cam-a22004937i-4500 003 CZ-CbJVK 005 20160226114151.8 007 ta 008 151119s2014----xr-ad--f------000-0-cze-d 015 $a cnb002775071 020 $a 978-80-7514-011-1 $q (brožováno) 035 $a (OCoLC)951552701 040 $a CBD007 $b cze $d CBA001 $e rda 072 -7
$a 639.2/.6 $x Rybářství $9 24 $2 Konspekt 080 $a 591.13 $2 MRF 080 $a 639.3.043 $2 MRF 080 $a 641.1 $2 MRF 080 $a 637.56 $2 MRF 080 $a (083.744) $2 MRF 100 1-
$a Zajíc, Tomáš, $d 1985- $7 jcu2012689965 $4 aut 245 10
$a Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / $c T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels 250 $a 1. vydání 264 -1
$a Vodňany : $b Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, $c 2014 300 $a 38 stran : $b ilustrace, tabulky, grafy ; $c 21 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Edice metodik. Technologická řada ; $v 156 504 $a Obsahuje bibliografii 650 07
$a výživa živočichů $7 ph323388 $2 czenas 650 07
$a krmení ryb $7 ph134863 $2 czenas 650 07
$a krmiva $7 ph115017 $2 czenas 650 07
$a nutriční hodnota potravin $7 ph184828 $2 czenas 650 07
$a rybí maso $7 ph125370 $2 czenas 653 0-
$a rybí svalovina 655 -7
$a certifikované metodiky $7 fd806827 $2 czenas 700 1-
$a Másílko, Jan, $d 1984- $7 mzk2010587449 $4 aut 700 1-
$a Mráz, Jan, $d 1983 únor 17.- $7 jcu2011664363 $4 aut 700 1-
$a Sampels, Sabine, $d 1975- $7 ola2014822015 $4 aut 710 2-
$a Jihočeská univerzita. $b Fakulta rybářství a ochrany vod $7 ko2010583058 $4 pbl 810 2-
$a Jihočeská univerzita. $b Fakulta rybářství a ochrany vod. $t Metodiky. $p Technologická řada ; $v 156 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1