Počet záznamů: 1  

Czech cuisine

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Stupka, Petr, 1956- - Autor
    1st edition - Český Krumlov : MCU, 2014 - 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-7339-119-5
      Eliášek, Jan, - Autor
     gastronomie  zvyky a obyčeje  česká jídla
     informační publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 360.656
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Czech cuisine
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 360.656 P   

    Údaje o názvuCzech cuisine : tradition, favorite foods, recipes / [texts Petr Stupka, Jan Eliášek ; translation Bryce Belcher]
    Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor)
    Údaje o vydání1st edition
    Vyd.údajeČeský Krumlov : MCU, 2014
    Fyz.popis76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-7339-119-5
    Číslo nár. bibl.cnb002647651
    PoznámkyPřeloženo z češtiny. Název z obálky
    OriginálČeská kuchyně
    Dal.odpovědnost Eliášek, Jan, 1971- (Autor)
    Předmět.hesla gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla
    Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(437.3) , 641.568(437.1/.3) , 39 , (437.3) , 641/642 , (083.12) , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Czech cuisine
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.