Počet záznamů: 1
Hadašová, Klára - Autor
Vyd. 1. - Průhonice : Analfabet, 2014 - 255 s. : il. ; 23 cm
ISBN 978-80-905790-0-2
mlékařství zpracování mléka výroba mléčných výrobků
příručkySignatura C 366.209 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Domácí mlékař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům / Klára Hadašová Část názvu Jak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům Variantní názvy Obálkový a hřbetní název: Domácí mlékař Záhlaví-jméno Hadašová, Klára (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Průhonice : Analfabet, 2014 Fyz.popis 255 s. : il. ; 23 cm ISBN 978-80-905790-0-2 Číslo nár. bibl. cnb002611408 Poznámky Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla mlékařství * zpracování mléka * výroba mléčných výrobků Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.1/.3 , 637.13 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Kniha provede každého výrobou velkého množství mléčných produktů. Najdeme v ní recepty na mléčné výrobky, které běžně konzumujeme – tvaroh, jogurt, kysaná mléka, máslo, ale i na složitější výrobky. Na své si přijdou nejen zapálení nadšenci, kteří věnují mlékaření mnoho času, ale také ti, kdo si nechtějí pořídit žádné dojné zvíře, mléko si kupují a přesto by si rádi vyrobili doma tvaroh, jogurt, máslo a celou řadu jednoduchých sýrů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1