Počet záznamů: 1
Amaranth
Kohout, Pavel, 1962- - Autor
1. vyd. - Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2000 - 61 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 80-85936-34-8 (brož.) :
Sešity zdravé výživy ;
Pavlíčková, Jaroslava - Autor
jídla laskavec
kuchařské receptySignatura C 357.856 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Amaranth : vaříme a pečeme z pokladu starých Inků / Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková Portion of title Vaříme a pečeme z pokladu starých Inků Main entry-name Kohout, Pavel, 1962- (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2000 Phys.des. 61 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 80-85936-34-8 (brož.) : Kč 74,00 National bibl. num. cnb000884949 Edition Sešity zdravé výživy ; 26 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Pavlíčková, Jaroslava (Author)
Subj. Headings jídla * laskavec Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 633.19 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1