Počet záznamů: 1  

Chutně pro diabetiky

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Müller, Sven-David, 1969- - Autor
    Vyd. 2. - Praha : Ikar, 2013 - 96 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-2099-3 (váz.)
    Pro zdraví
      Weißenberger, Christiane - Autor   Stočesová, Lydie - Překladatel
     diabetes mellitus  dietoterapie  dietní jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 356.812
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Chutně pro diabetiky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 13.12.2024)C 356.812   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 356.812 SV   

    Údaje o názvuChutně pro diabetiky : optimální způsob stravování pro nemocné s cukrovkou / Sven-David Müller, Christiane Pfeufferová ; [z německého originálu ... přeložila Lydie Stočesová]
    Část názvuOptimální způsob stravování pro nemocné s cukrovkou
    Záhlaví-jméno Müller, Sven-David, 1969- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 2.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2013
    Fyz.popis96 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-249-2099-3 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002437226
    Edice Pro zdraví (Ikar)
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Weißenberger, Christiane (Autor)
    Stočesová, Lydie (Překladatel)
    Předmět.hesla diabetes mellitus * dietoterapie * dietní jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 616.379-008.64 , 613.2.03 , 641.563 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Chutně pro diabetiky
    Už po staletí hraje výživa hlavní roli při léčbě nemocí. Téměř bezvýhradně to platí pro pacienty s cukrovkou I. a II. typu. Diabetes a přísná finančně náročná dieta – tato časy jsou za námi. Strava diabetika se přibližuje obecně doporučované racionální výživě pro každého z nás. Všechny recepty jsou vhodné pro obě formy diabetu, neobsahují cukr, mají relativně nízký obsah tuků, jsou bohaté na vlákninu, vitaminy a minerální látky. 30 rad lékaře pomůže pacientům respektovat důležitost výživy a nastolit v ní změny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.