Počet záznamů: 1
Vyd. 1. - Praha : Mladá fronta, 2013 - 244 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 978-80-204-3089-2 (váz.)
F.O.O.D. Speciál
Rákosníková, Jitka - Editor
národní jídla gastronomie
populárně-naučné publikace kuchařské receptySignatura B 53.842 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Cestování za jídlem / [editace Jitka Rákosníková] Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Mladá fronta, 2013 Fyz.popis 244 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 978-80-204-3089-2 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002521755 Edice F.O.O.D. Speciál Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Rákosníková, Jitka (Editor)
Předmět.hesla národní jídla - země světa * gastronomie - země světa Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568 , 641/642 , (100) , (0.062) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Základem publikace se stala oblíbená rubrika časopisu F.O.O.D. Cestování za jídlem. Představují se v ní zajímavé předpisy z nejrůznějších zemí Evropy i světa. Některé jsou všeobecně známé a oblíbené, jiné objevné. Tyto tematické recepty byly vždy koncipovány tak, aby se daly snadno připravit i v našich podmínkách a přitom neztratily nic ze své autenticity. Každá z pětadvaceti kapitol je uvedena uceleným textem, který stručně vystihuje kuchyni té které země nebo regionu. V knize tak například najdete recepty na jídla z Andalusie i Argentiny, Švábska i Švýcarska a dozvíte se leccos zajímavého o tamní gastronomii. Výpravná publikace vyniká nejen zajímavými recepty a relevantními informacemi, ale také nádhernými fotografiemi. Je proto jak hodnotným příspěvkem do vaší sbírky kuchařek, tak i krásným dárkem všem, kdo rádi jedí i očima – a rádi cestují prostřednictvím jídla! Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1