Počet záznamů: 1  

Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio)

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mráz, Jan, 1983 únor 17.- - Autor
    Vodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011 - 98 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-87437-22-3 (brož.)
     chov ryb  kapr obecný  lipidy  mastné kyseliny  kvalita potravin
     doktorské disertace  teze
    SignaturaC 346.494
    Umístění
    Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio)
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 346.494 P   

    BiographyAmerický autor sci-fi. Source data foundJ. Ringo: Chorál před bitvou ; LC (Names) ; NLC-BNC DatabaseSoubor osobních jmen a jmen rodin (rodů)
    Title statementImprovement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio) = Vylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio) / Jan Mráz
    Par.titleVylepšení kompozice mastných kyselin u kapra obecného (Cyprinus carpio)
    Main entry-name Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Author)
    Issue dataVodňany : University of South Bohemia České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters, 2011
    Phys.des.98 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-87437-22-3 (brož.)
    National bibl. num.cnb002222808
    NotePůvodně předloženo jako Ph.D. thesis, Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, Vodňany, 2011
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Language noteSouběžné české resumé
    Another responsib. Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický (Other)
    Subj. Headings chov ryb * kapr obecný * lipidy * mastné kyseliny * kvalita potravin
    Form, Genre doktorské disertace * teze
    Conspect639.2/.6 - Rybářství
    UDC 639.3 , 597.551.2 , 577.115 , 577.115.3 , 663/664-021.465 , (043.3)378.245 , (048.3)
    CountryČesko
    Languageangličtina
    Document kindBOOKS
    Improvement of fatty acid composition in common carp (Cyprinus carpio)
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.