Počet záznamů: 1  

Technologie pěstování a zpracování Echinacea purpurea na extrakt s požadovanými prvky jakosti a podklady pro jeho certifikaci

  1. SYS0119981
    LBL
      
    01915nam-a2200529-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20221101080143.3
    007
      
    ta
    008
      
    081112s2008----xr-a---f------000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001830000
    020
      
    $a 978-80-7394-103-1 $q (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)320204875
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d BOA001 $d ABA001
    041
    0-
    $a cze $b eng
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 582.998.16 $2 MRF
    080
      
    $a 633/635 $2 MRF
    080
      
    $a 631.56 $2 MRF
    080
      
    $a 615.07 $2 MRF
    080
      
    $a 615.011-027.236 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    245
    00
    $a Technologie pěstování a zpracování Echinacea purpurea na extrakt s požadovanými prvky jakosti a podklady pro jeho certifikaci : $b vědecká monografie / $c Stanislav Kužel ... [et al.]
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a V Českých Budějovicích : $b Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, $c 2008
    300
      
    $a 116 s. : $b il. (některé barev.) ; $c 21 cm
    490
    1-
    $a Malotechnologie ; $v č. 1
    500
      
    $a 200 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    546
      
    $a Anglické resumé
    650
    07
    $a třapatka nachová $7 ph214609 $2 czenas
    650
    07
    $a pěstování užitkových rostlin $7 ph305446 $2 czenas
    650
    07
    $a zpracování zemědělských produktů $7 ph137846 $2 czenas
    650
    07
    $a analýza léčiv $7 ph135801 $2 czenas
    650
    07
    $a účinné látky $7 ph505542 $2 czenas
    655
    -7
    $a monografie $7 fd132842 $2 czenas
    700
    1-
    $a Kužel, Stanislav, $d 1956- $7 jo20010090050 $4 aut
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.