Počet záznamů: 1  

Laktóza a fruktóza

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kramer-Priesch, Herta - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Grada, 2009 - 127 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-247-2487-4
      Kiefer, Ingrid, - Autor
     intolerance laktózy  intolerance fruktózy  alergie na potraviny  dietoterapie  dietní jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 333.880
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Laktóza a fruktóza
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 333.880   

    Title statementLaktóza a fruktóza : [co smím vůbec jíst a co mám vařit?] / Herta Kramer-Priesch, Ingrid Kiefer ; [z německého originálu ... přeložila Tereza Semotamová]
    Main entry-name Kramer-Priesch, Herta (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Grada, 2009
    Phys.des.127 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-247-2487-4
    National bibl. num.cnb001849786
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalLaktose - Fruktose
    Another responsib. Kiefer, Ingrid, 1964- (Author)
    Subj. Headings intolerance laktózy * intolerance fruktózy * alergie na potraviny * dietoterapie * dietní jídla
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect616 - Patologie. Klinická medicína
    UDC 616-02.19:547.458.2 , 616-02.19:547.455.633 , 616-02:613.2 , 615.874.2 , 641.563 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Laktóza a fruktóza
    Pokud i vy trpíte nesnášenlivostí potravin a pokládáte si často otázku: "Co vlastně smím jíst a co si mám uvařit?", pak v této knize najdete mnoho užitečných rad: * všechno o příčinách a symptomech intolerance laktózy a fruktózy, * doporučení, jak se stravovat a mít vše pod kontrolou, * tabulky zpracovávající obsah laktózy a fruktózy v jednotlivých potravinách, * téměř 100 lahodných receptů: pečivo, polévky, hlavní jídla, přílohy a sladké. Z receptů obsažených v knize: * Bramborové knedlíky * Ořechový dort * Polévka z cukíny a celeru * Ledová čokoláda * Candát v bramborové krustě Všechny recepty jsou doplněny o tabulku výživových hodnot (včetně obsahu fruktózy a laktózy), jsou jednoduché a rychlé na přípravu a několikrát ozkoušené. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.