Počet záznamů: 1  

Bibliografie fyzikálních vlastností potravin

  1. kniha

    kniha


    1. vyd. - Praha : Výzkumný ústav potravinářského průmyslu-Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1978 - 395, [1] s. ; 8°
    Technické publikace Ústředního výzkumného ústavu potravinářského průmyslu Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ;
      Cachová, Jarmila - Sestavovatel, kompilátor   Neumannová, Jarmila - Sestavovatel, kompilátor
     fyzikální vlastnosti potravin
     odborné bibliografie
    SignaturaC 210.731
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 210.731   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuBibliografie fyzikálních vlastností potravin : texturální vlastnosti = Bibliography of Physical Properties of Foodstuffs : textural properties / uspořádaly Jarmila Neumannová, Jarmila Cachová ; předmluva Miloslav Adam
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Výzkumný ústav potravinářského průmyslu-Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1978
    Fyz.popis395, [1] s. ; 8°
    Edice Technické publikace Ústředního výzkumného ústavu potravinářského průmyslu Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ; č. 352
    PoznámkySouběž. angl. název, předml., zkr. a věcný rejstřík
    Dal.odpovědnost Cachová, Jarmila (Sestavovatel, kompilátor)
    Neumannová, Jarmila (Sestavovatel, kompilátor)
    Předmět.hesla fyzikální vlastnosti potravin
    Forma, žánr odborné bibliografie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663/664:53 , 016
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.